Deprem felaketinin ardından sığınacak eve ihtiyaç duyan aileler için başlattığı Bir Kira Bir Yuva kampanyasını Halk TV aracılığıyla dünyaya duyurarak 33 bin 98 aileye yuva bulunmasını sağlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “O gece inanılmaz bir dayanışma vardı. Milyonlar sadece bizlerin sözlerine inandı. Ortada ne bir SMS ne de bir hesap numarası vardı. İzmir’e ve bizlere herkes güvendi” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, deprem felaketinin ardından sığınacak eve ihtiyaç duyan aileler için başlattığı “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasında emeği geçenlere teşekkür etti. 22 Şubat akşamı Halk TV’deki özel yayın için yüzlerce personel ve gönüllünün görev başında olduğunu hatırlatan Başkan Soyer, ziyaret ettiği çağrı merkezi çalışanlarına “İşte benim kahramanlarım. Her şey çok daha güzel olacak. İyi ki varsınız. İyi ki sizin gibi bir ekip benim arkamda duruyor. Sizinle çalışmaktan gurur duyuyorum. O gece inanılmaz bir dayanışma vardı. Milyonlar sadece bizlerin sözlerine inandı. Ortada ne bir SMS ne de bir hesap numarası vardı. İzmir’e ve bizlere herkes güvendi” diye seslendi.
Arkamda dağ gibi durdunuz
Toplanan 330 milyon liralık yardımın tek bir kuruşunun boşa gitmemesi için daha da çok çalışacakları söyleyen Başkan Soyer, “İzmir’e toz kondurmamamız gerek. Size sonuna kadar güveniyorum. Sadece ağzımızdan çıkan sözlere herkes güvendi. Uyku uyumadan geceyi sabah ettiniz. Arkamda dağ gibi durduğunuz için çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık” şeklinde konuştu.
33 bin 98 aileye yuva oldu
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketleri sonrasında barınma sorununa çözüm bulmak için İhtiyaç Haritası ile başlattığı “Bir Kira Bir Yuva” kampanyası dayanışmayla büyüdü. Bir Kira Bir Yuva Kampanyası’na yurt içi ve yurt dışından önemli isimler katılarak destek verdi. Kampanyada gece boyunca 33 bin 98 aile için 330 milyon liralık yardım t
İzmir'de 33 bin depremzede aileye sıcak yuva
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de Mis Kokulu Festival başlıyor!

İzmir'de gezilmesi gereken 19 cennet köşe! Mutlaka gidin...

İzmir'de ücretsiz Tarih Gezileri yeniden başlıyor

İzmir'de tarihe yön veren lise! Ünlü isimler buradan yetişti

İzmir'de o ilçeye yeni İZTAŞIT hattı geldi

Bu antika pazarında ne ararsanız var

Terk edilmiş köyler zamana karşı direniyor

İzmir'de gece yüksek kesimlere kar yağdı!

22 yaşındaki genç kız, iş kazasında hayatını kaybetti

İzmir'de korkutan deprem (28 Mart 2023)