Manisa'nın Turgutlu ilçesinde evlerini çökme tehlikesine karşı tahliye eden vatandaşlar bir an önce çözüm bulunmasını istedi.
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir inşaatın temel çalışmasında meydana gelen toprak kayması nedeniyle evlerini terk eden vatandaşların endişeli bekleyişleri devam ediyor. 4 evde yaşayan 14 vatandaşın tahliyesiyle başlayan süreçte vatandaşlar yetkilileri çözüm bulunması için göreve çağırdı. Belediye Başkanı Çetin Akın, İmar ve Fen İşleri ekipleri bölgede tekrar inceleme yaparken, evlerde oturan vatandaşlar ise yetkilerden bir an önce çözüm beklediklerini belirttiler.
Bölge yaşayan Tahsin Aydın, “Buraya inşaat yapmak için izin almışlar, kepçeci kazmış kazmış evin dibine kadar dayanmış, sonrada toprak çökmüş. Şimdi bu evler tehlikede, akşamdan beri bekliyoruz, gelen bakıp gidiyor, şu ana kadar bir icraat yok. Evler çöksün diye mi bekliyorlar anlamadık. Yetkililerden ricamız bir an evvel çok ivedi olarak buranın çaresini bulmak lazım” dedi.
Büyük bir gürültüyle beraber evlerinden kaçtıkları söyleyen mahalle sakinleri evsiz kaldıklarını belirterek çözüm bulunmasını istedi. (İHA)
Vatandaşların endişeli bekleyişi sürüyor
İşte haberin ayrıntıları...
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de iğrenç görüntü

İzmir'de ölü olduğu iftara davet edilince ortaya çıktı

İzmir'de 'yan baktın' arbedesi: 1 ölü, 2 yaralı

İzmir'de kahvehane saldırısı

Alkollü sürücü yol kenarındaki 6 aracı ezip geçti

İzmir'de eski sevgilisince darp edilen kadın hayatını kaybetti

İzmir’de otomobil tıra çarptı, sürücü yaşamını yitirdi

İzmir'de belediye otobüsü alevlere teslim oldu

İzmir'de tırın altına giren otomobil hurdaya döndü

İzmir'in sevilen muhtarı hayatını kaybetti