Uşak Belediyesi’nin Halk Ekmek ve kısa süre önce satışına başladığı temiz içerikli Halk Süt Projesinin ardından vatandaşa müjdelediği Halk Yumurta; kentin çeşitli noktalarında vatandaşla buluşmaya başladı.
Son zamanlarda artan süt fiyatlarının tüketiciyi zor durumda bırakması ve vatandaşın süte ulaşımının zorlaşması nedeniyle geliştirilen Halk Süt projesi, Başkan Yalım ve ekibinin özellikle önem verdiği projelerden biri olarak kısa süre önce hayata geçirilmişti.
Şimdi de artan fiyatlar karşısında temel besin kaynaklarından olan yumurtaya ulaşmakta zorlanan tüketiciler için Halk Yumurta projesini başlatan Başkan Yalım; “Tüm vatandaşlarımız artık ekonomik ve sağlıklı bir yumurtaya ulaşabilecek. Kentimize hayırlı olsun” dedi.
30’lu Halk Yumurtanın 60 TL’den satışa sunulduğunu ve bunu piyasanın çok çok altında bir fiyat olduğunu kaydeden Başkan Yalım; “Seçimlerden önce verdiğimiz sözü yerine getirdik. Vatandaşımızın hane ekonomisine az da olsa bir katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize. Ben Halk Yumurtanın şimdiden kentimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Uşak’ta uygun fiyata sağlıklı yumurtaya ulaşmak artık çok kolay
Halk Yumurta; kentin çeşitli noktalarında vatandaşla buluşmaya başladı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti
Şarampole düşen traktörünün altında hayatını kaybetti
Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu
Çeşme ve Urla’da metrekare fiyatları 200 Bin TL’yi aşarak rekor kırdı
Manisa'da attan düşen kadından acı haber
4 yaşındaki kayıp çocuk sulama havuzunda ölü bulundu
CHP’nin Kapatılması ve Yeniden Açılmasının Hikayesi
CHP içi çatışmalar daha önce mahkemelik oldu mu?
CHP Mallarına El Konulması Meselesi
İZSİAD Üyeleri EÇEV'in bağış şampiyonu oldu





