Uşak Belediyesi’nin Halk Ekmek ve kısa süre önce satışına başladığı temiz içerikli Halk Süt Projesinin ardından vatandaşa müjdelediği Halk Yumurta; kentin çeşitli noktalarında vatandaşla buluşmaya başladı.
Son zamanlarda artan süt fiyatlarının tüketiciyi zor durumda bırakması ve vatandaşın süte ulaşımının zorlaşması nedeniyle geliştirilen Halk Süt projesi, Başkan Yalım ve ekibinin özellikle önem verdiği projelerden biri olarak kısa süre önce hayata geçirilmişti.
Şimdi de artan fiyatlar karşısında temel besin kaynaklarından olan yumurtaya ulaşmakta zorlanan tüketiciler için Halk Yumurta projesini başlatan Başkan Yalım; “Tüm vatandaşlarımız artık ekonomik ve sağlıklı bir yumurtaya ulaşabilecek. Kentimize hayırlı olsun” dedi.
30’lu Halk Yumurtanın 60 TL’den satışa sunulduğunu ve bunu piyasanın çok çok altında bir fiyat olduğunu kaydeden Başkan Yalım; “Seçimlerden önce verdiğimiz sözü yerine getirdik. Vatandaşımızın hane ekonomisine az da olsa bir katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize. Ben Halk Yumurtanın şimdiden kentimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Uşak’ta uygun fiyata sağlıklı yumurtaya ulaşmak artık çok kolay
Halk Yumurta; kentin çeşitli noktalarında vatandaşla buluşmaya başladı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir’de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı
İzmir'de miras için ailesini katletmiş!
Manisa'da ameliyat yaptığı sırada kalp krizi geçiren doktor hayatını kaybetti
Hayatın Koordinatları ve Haritacılık Sosyolojisi!
İzmir'de kış destek paketi ve nakdi yardım
İzmir'de metro vagonu raydan çıktı
Didim'in sultanları deplasmandan galibiyet ile döndü
Manisa'da defalarca bıçaklanan kadın dehşet anlarını anlattı
İzmir'de barajlar boşaldı; su kesintileri artık her gün uygulanacak
Başkan Durbay'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama





