İzmir ve Ayvalık’ta spor camialarının yakinen tanıdığı Küçükköy’ün sevilen simalarından başarılı antrenör Mutlu Karakaş (46) hayatını kaybetti.
Karşıyaka'da futbolculuk yaşamının ardından transfer olduğu Balıkesirspor’da bir maçta sakatlanarak futbolculuk hayatına veda eden Karakaş, daha sonra Karşıyaka’ya dönerek kulübün alt yapısında antrenörlük görevini üstlendi.
Ayvalıkgücü Belediyespor’da da kısa bir süre teknik direktörlük görevinde bulunan, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) üyesi bir çocuk babası Mutlu Karakaş geçirdiği beyin kanamasının ardından Balıkesir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaklaşık bir haftadan bu yana da tedavi gören Mutlu Karakaş’ı tedavi gördüğü hastanede beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.
Tüm organlarını bağışlayan Karakaş’ın cenazesinin pazar günü doğup büyüdüğü Ayvalık’ın Küçükköy Mahallesi’nde toprağa verilmesi bekleniyor. (İHA)
Türk futbolunun acı günü
Ayvalıkgücü Belediyespor’un eski Teknik Direktörü Mutlu Karakaş hayatını kaybetti
Yorumlar
Trend Haberler

Elektrik akımına kapılan genç işçi hayatını kaybetti

Haziran ayında İzmir’de 5 bin 987 konut satıldı

Aliağa'daki yangın Çanakkale-İzmir yoluna ulaştı, sürücüler zor anlar yaşadı

İZMAR 7'nci şubesini açtı

Çeşme'de şezlong kavgası baltalı cinayetle bitti

Manisa'da otomobil ağaca çarptı: 1 ölü 4 yaralı

Manisa'da otomobil zeytin bahçesine uçtu

Cepheleşme Siyaseti

Uşak'ta kayıp olan 75 yaşındaki adam ölü bulundu

İzmirli Özde Ger, LGS’de Türkiye birincisi oldu