Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde, 21 yıllık polis memuru 42 yaşındaki Fatih Keskin, iddiaya göre, uyurken yastığının altına koyduğu tabancasının ateş alması sonucu başından vurularak yaşamını yitirdi.
Gelişim Mahallesi'nde oturan, evli ve iki çocuk babası polis memuru Fatih Keskin, evinde uyuduğu sırada, iddiaya göre, yastığının altındaki tabancasının tetiğine dokundu. Silahın ateş alması sonucu başından vurulan Keskin, yaşamını yitirdi. Keskin'in oğlunun Sinop'ta Fen Lisesi'ni kazandığı, bu nedenle kendisinin de tayinini o kente isteği ve bu talebinin kabul edildiği öğrenildi. Ailesinin Sinop'a gittiği, Keskin'in evde yalnız kaldığı belirtildi.
Eve gelen nakliye şirketi çalışanları, zili çalmasına rağmen kapıyı kimse açmaması ve içeriden telefon sesi gelmesine rağmen cevap verilmemesi üzerine polisi aradı. Eve gelen Keskin'in meslektaşlarının ise bugün saat 15.30'da içeriye çilingir kullanarak girdi. Yapılan kontrolde öldüğü belirlenen Keskin'in cesedi, olay yeri incelemesinin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Evdeki eşyanın toplandığı, Keskin'in ise çekyatta uzandığı öğrenildi. Keskin'in meslektaşları büyük üzüntü yaşadı.
Keskin'in dün gece meslektaşlarının organize ettiği veda yemeğine katıldığını da öğrenildi. Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürü Burhan Şahin, Keskin'in ailesine telefonla durumu haber verip başsağlığı diledi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (iha)
Polis memuru evinde ölü bulundu!
21 yıllık polis memurunun ölümü şaşkınlık yarattı
Yorumlar
Trend Haberler

Uşak'ta baba ve kızı hayatını kaybetti

Eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin hayatını kaybetti

İzmir’de belediye otobüsü alev alev yandı

İzmir'de alevlere bir kahraman şehit daha verildi

Muğla'da baba oğul kavgası ölümle sonuçlandı

Manisa'daki yangın Uşak'a doğru ilerliyor

Şehit ateşi Manisa'ya düştü

Şehit Üsteğmen'den yürek dağlayan veda: "Beklemesinler"

Manisa'da hafriyat kamyonu traktöre arkadan çarptı

Cumhuriyet darbe değil devrimdir