Kaf-Kaf, bu sezonki 6 maçlık rekorunu kırmak istiyor.
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında Pınar Karşıyaka, dün oynanan maçta Gaziantep Basketbol'a konuk oldu. 3. ve 4. periyotta üstünlüğünü hissettiren Kaf-Kaf, karşılaşmayı 84-77 kazanmayı başardı. Bu galibiyetle arka arkaya 5. maçını kazanan yeşil-kırmızılılar daha önce Galatasaray, Beşiktaş, Tofaş ve Fenerbahçe Beko'yu mağlup etmişti. İzmir temsilcisi, bu sezon en fazla üstü üste 6 maç kazanmıştı. Ufuk Sarıca ve öğrencileri kaybetmeden 2 maç daha kazanırsa bu sezon yeni bir rekor kıracak.
Öte yandan Pınar Karşıyaka, gelecek hafta zirve mücadelesi veren Türk Telekom'u konuk edecek. İzmir temsilcisinin kazanması halinde zirve için önemli bir adım atmış olacak. (İHA)
Pınar Karşıyaka, galibiyet serisine devam etti
Pınar Karşıyaka, 21. hafta mücadelesinde dün deplasmanda Gaziantep Basketbol'u mağlup ederek galibiyet serisini 5 maça çıkardı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir’deki yangında 85 yazlık ev küle döndü

İzmir'de arazi kavgasında üç kardeş cinayete kurban gitti

İzmir'in gözde yazlık merkezi hayalet kasabaya döndü

Buca'daki orman yangını yerleşim yerine ulaştı, vatandaşlar alevlere hortumlarla direndi

İzmir'de alevlere bir kahraman şehit daha verildi

Eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin hayatını kaybetti

Ödemiş yangınında ikinci acı haber: 1 orman işçisi hayatını kaybetti

Ödemiş yangınında 81 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Manisa'da emlak ofisinde silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı

Menderes ve Seferihisar'dan sonra Çeşme de yanmaya başladı