Muğla'nın Datça ilçesinde karşı şeride geçen otomobilin başka bir otomobil ile kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, biri ağır 3 kişi de yaralandı.
Kaza, Marmaris-Datça karayolu Emecik mevkiinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ömer Kılınç idaresindeki 48 ES 124 plakalı otomobil Marmaris'ten Datça istikametine doğru seyir halindeyken sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti. Kılınç idaresindeki otomobil, bu sırada yolun karşısından gelen F.K. yönetimindeki 48 R 6686 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 48 ES 124 plakalı otomobilin sürücüsü Ömer Kılınç ve yolcu konumundaki E.G. ile 48 R 6686 plakalı otomobil sürücüsü F.K. ve H.K. yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde 48 ES 124 plakalı otomobil sürücüsü Ömer Kılınç'ın olay yerine hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer 3 yaralı yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan E.G.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. (İHA)
Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Otomobillerin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, biri ağır 3 kişi de yaralandı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de 'yan baktın' arbedesi: 1 ölü, 2 yaralı

Aydın'da yaz marulları toprakla buluştu

İzmir'de kahvehane saldırısı

Alkollü sürücü yol kenarındaki 6 aracı ezip geçti

İzmir'de eski sevgilisince darp edilen kadın hayatını kaybetti

İzmir’de otomobil tıra çarptı, sürücü yaşamını yitirdi

İzmir'de belediye otobüsü alevlere teslim oldu

İzmir'de kadınlar gününe özel Körfez turu

İzmir'de korsan taksi çağırıp gasbeden 3 şüpheli yakalandı

Muğla'ya yasa boğan öğretmen vefatı