Muğla'nın Yatağan ilçesinde çıkan orman yangını sonrası yeşil örtü simsiyah olurken, yanan alanlar dron ile görüntülendi. Bir gün önce yemyeşil olan bölge kapkara oldu.
Edinilen bilgiye göre, Yatağan Yava Mahallesi'nde dün saat 13.25'te ormanlık alanda ilk belirlemelere göre arı kovanlarının tütsülenmesi sırasında çıkan kıvılcım yangına neden oldu. Alevler bir anda ormanlık alana sıçradı. Rüzgarın etkisi ile alevler geniş bir alana yayıldı. Yapılan ihbarın ardından bölgeye gelen itfaiye ve orman ekipleri havadan ve karadan müdahale ile yangını kontrol altına alarak bölgede soğutma çalışması yapıldı.
Ormanlık alan siyah renge büründü
Yangının ardından alevlere teslim olan bölge droneile böyle görüntülendi. Toprak örtüsü simsiyah olurken, ağaçlar ve bitki örtüsü yanarak kül oldu. Siyaha bürünen yerlerin görüntüsü görenleri kahretti. (İHA)
Muğla'da alevlerden geriye karası kaldı
Bir gün önce yemyeşil olan bölge kapkara oldu.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de İkinci El Pazarı'ndan herkes istediğini bulabiliyor
İzmir'de anne ve babasını öldürüp hayatını son verdi
İzmir ve Manisa ve Balıkesir'de korkutan deprem
İzmir’de parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı
İzmir'de sağanak yağış yolları göle çevirdi
Foça'da kızıyla telefonda görüşürken sel sularına kapıldı
Tiyatronun sembol isimlerinden Melek Tartan vefat etti
İzmir'de korkutan patlama bina yıkıldı
İzmir'deki yangında 91 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi
Foça'da Kaptanoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı





