Manisa’nın Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesinde çınar ağaçlarının yapraklarının dökülmesiyle kartpostallık sonbahar görüntüleri oluştu.
Sonbahar mevsiminde ağaç yapraklarının dökülmesiyle oluşan manzaralar, ülkenin dört bir yanında fotoğraf tutkunlarının adeta akınına uğruyor. Özellikle Bolu Yedigöller bölgesinde, bu manzaraları görmek için çok sayıda ziyaretçi bölgeye akın ederken Yunusemre'nin Güzelyurt Mahallesinde de çınar ağaçlarının bulunduğu bölgede ağaç yapraklarının dökülmesi, sarı ve turuncunun her tonunun fotoğraf kadrajlarına yansımasını sağladı. Kuzey ormanlarını aratmayan eşsiz güzellikteki manzarayı, mahalle halkı da fotoğraf çektirmek ve dinlenmek için kullanıyor. (İHA)
Manisa'ya sonbahar güzelliği geldi
Manisa'nın birbirinden güzel parklarındaki çınar ağaçlarının sonbaharla birlikte yapraklarını dökmesi ortaya seyrine doyum olmayan manzaralar çıkardı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de öğrenciler birbirine girdi: Sokak boks ringine döndü
İzmir'de feci kaza kamerada!
İsmet İnönü’yü Doğru Anlamak
İzmir’de Her 3 Haneden Biri “Tek Kişilik Ev”
İzmir'de halı sahada tekme-tokat kavga kameraya yansıdı
Çeşme’de villa yangını korkuttu
Manisa'da ölümlü trafik kazası
Atatürk’ün Ankara Yolculuğu
Kızıl geyikler aylar sonra Spil Dağı’nda yeniden görüntülendi
Denizli'de ebe anne doktor oğluyla birlikte şifa dağıtıyor





