Manisa’nın Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesinde çınar ağaçlarının yapraklarının dökülmesiyle kartpostallık sonbahar görüntüleri oluştu.
Sonbahar mevsiminde ağaç yapraklarının dökülmesiyle oluşan manzaralar, ülkenin dört bir yanında fotoğraf tutkunlarının adeta akınına uğruyor. Özellikle Bolu Yedigöller bölgesinde, bu manzaraları görmek için çok sayıda ziyaretçi bölgeye akın ederken Yunusemre'nin Güzelyurt Mahallesinde de çınar ağaçlarının bulunduğu bölgede ağaç yapraklarının dökülmesi, sarı ve turuncunun her tonunun fotoğraf kadrajlarına yansımasını sağladı. Kuzey ormanlarını aratmayan eşsiz güzellikteki manzarayı, mahalle halkı da fotoğraf çektirmek ve dinlenmek için kullanıyor. (İHA)
Manisa'ya sonbahar güzelliği geldi
Manisa'nın birbirinden güzel parklarındaki çınar ağaçlarının sonbaharla birlikte yapraklarını dökmesi ortaya seyrine doyum olmayan manzaralar çıkardı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de İkinci El Pazarı'ndan herkes istediğini bulabiliyor
İzmir'de anne ve babasını öldürüp hayatını son verdi
İzmir'de sağanak yağış yolları göle çevirdi
İzmir’de parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı
İzmir ve Manisa ve Balıkesir'de korkutan deprem
Foça'da kızıyla telefonda görüşürken sel sularına kapıldı
Tiyatronun sembol isimlerinden Melek Tartan vefat etti
İzmir'de korkutan patlama bina yıkıldı
İzmir'deki yangında 91 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi
Toprak yığınına çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti





