Manisa Yunusemre Belediyesi, evde destek hizmeti kapsamında ilçede yaşayan hasta, yaşlı, engelli ve yatağa bağlı vatandaşlara berber hizmet vermeye devam ediyor.
Yunusemre Belediyesi ilçedeki hasta, yaşlı, engelli ve yatağa bağlı vatandaşlara yönelik yaptığı hizmetleri sürdürüyor. Evde destek hizmeti kapsamında vatandaşlara berber hizmeti veren ekipler, Laleli Mahallesi’nde yaşayan Palaç ve 75. Yıl Mahallesi’nde yaşayan Tekeci Ailesinin yüzünü güldürdü. Babasının berber hizmetinden faydalandığını belirten Nurgül Tekeci, “Belediyenin yaptığı bu hizmetten dolayı çok memnunuz. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban başta olmak üzere emeği geçenlere bu hizmetten dolayı teşekkür ederim.” dedi. Hatice Palaç ise, “Müracaat ettik geldiler memnunuz. Belediyemize, belediye başkanımıza ve çalışanlara çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuşarak verilen hizmetten memnuniyetini dile getirdi.
Manisa'da hasta, yaşlı ve engelliler için berber hizmeti sürüyor
Evde destek hizmeti kapsamında ilçede yaşayan hasta, yaşlı, engelli ve yatağa bağlı vatandaşlara berber hizmet vermeye devam ediyor.
Yorumlar
Trend Haberler
Manisa’da üzüm işçiliği ücretleri belli oldu
Manisa Emekli Kafe'de kuaför ve berber hizmeti başladı
Etnik temelli yurttaşlık: Sevr modeli
Urla'da korkunç olay: Anne ve oğlu evde ölü bulundu
İzmir'de feci kaza: Tıra çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
Tarlada para etmeyen karpuzu pazarda kendisi satıyor
Manisa'da yolcu otobüsü kamyona çarptı: 1 ölü, 7 yaralı
Sevr & Lozan
Komşuluk Haritamız Nerede Değişti?
Urla’da 2600 yıllık bağbozumu coşkusu




