Kütahya Belediye Meclisinde tansiyon yükseldi. Kütahya Belediye Meclisi’nde CHP’li Himmet Sarıyar’ın, CHP Genel Merkezinin gönderdiği, yeni eğitim öğretim yılında AK Parti iktidarının, Türkiye Yüzyılı mavi kitapçığını ve eğitim politikasını eleştiren metni okuması üzerine, AK Parti ve MHP'li meclis üyeleri, CHP'li Meclis üyelerine tepki gösterdi. Bu sırada üyeler arasında sert tartışmalar yaşandı.
AK Parti ve MHP meclis üyeleri, "Burası Türkiye Büyük Millet Meclisi değil, burası Kütahya Belediye Meclisidir, siyaset yeri değildir" diyerek toplantıyı terk etti. Metnin okunmasının ardından AK Parti ve MHP belediye meclis üyeleri, meclis toplantısına geri döndüler. (İHA)
Kütahya Belediye Meclisi'nde tansiyon yükseldi
Kütahya Belediye Meclisi toplantısında, AK Partili ve MHP'li meclis üyeleri ile CHP'li meclis üyeleri karşı karşıya geldi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'in sevilen doktoru trafik kazasında hayatını kaybetti

İzmir'de silahlı kavga

Manisa'da husumetli olduğu oğlunu vurarak hayatına son verdi

İzmir'de feci kaza: 1 can kaybı, 5 yaralı

Manisa'da baba oğul kavgası can aldı

İzmir’de fabrikada patlama: 1 can kaybı 4 ağır yaralı

Manisa’yı üzen ölüm! Kızının doğum gününde vefat etti

İzmir'e sis değil çöl tozu bulutu çöktü

İzmir'in kalbinde bayram sessizliği

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin acı günü