Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Göztepe'nin, sahasında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldığı maçta sarı-kırmızılı takıma 1 puanı getiren golü kaydeden Kubilay Kanatsızkuş, 3 buçuk yıllık aradan sonra Süper Lig’de gol sevinci yaşadı.
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Göztepe, konuk ettiği Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı. İzmir ekibi, karşılaşmanın 48. dakikasında Halil Dervişoğlu’nun kaydettiği golle 1-0 geriye düştü. Mücadelenin ilerleyen dakikalarında Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, eşitliği sağlayabilmek için üst üste oyuncu değişikliklerine gitti. Stoilov’un oyuna sonradan dahil ettiği futbolcular arasında Kubilay Kanatsızkuş da yer aldı.
28 yaşındaki santrfor, 90. dakikada İsmail Köybaşı’nın yerine oyuna girdi ve neredeyse topla ilk buluşmasında Gaziantep FK filelerini havalandırdı. Kanatsızkuş, bu golle takımına 1 puan kazandıran isim oldu.
Kubilay Kanatsızkuş, 2021-2022 sezonunda Süper Lig'de Yeni Malatyaspor forması giyerken Başakşehir’e attığı golden tam 3 buçuk yıl sonra ligde gol sevinci yaşadı.
Kubilay, o müsabakada da yedek kulübesinden gelerek 90+2. dakikada fileleri sarsmıştı. (İHA)
Kubilay Kanatsızkuş, 3 buçuk yıl sonra Süper Lig’de gol attı
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Göztepe, konuk ettiği Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de kurulan bu bit pazarında yok yok!

İzmir'de toplu taşıma ücretlerine zam geldi

Manisa'da genç adam boş arazide ölü bulundu

İzmir'de kontrolden çıkan minibüs takla attı

Virajı alamayınca apartman boşluğuna uçtu, o anlar kamerada

Denizli’de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi

14. Alaçatı Ot Festivali 17-20 Nisan’da kapılarını açıyor!

Muğlalı doktor toprağa verildi

Aynı yaştaki iki kuzen, trafik kazasında can verdi

Yazılım firması ortağı evinde cansız bulundu