Gediz Elektrik, İzmir'in Konak ilçesinde, yoğun yağmur sırasında su birikintisi olan yerden geçerken kaçak elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmişiyle alakalı yazılı bir açıklama yaptı. Gediz Elektrik tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bölgeyle ilgili yatırımlarımıza ilişkin son 6 aydır herhangi bir şikâyet kaydı da bulunmamaktadır” ifadeleri kullanıldı.
Olay, Konak ilçesi Alsancak semtinde meydana geldi. Kentte etkili olan şiddetli yağış cadde ve sokakları göle çevirirken, bu sırada Özge Ceren Deniz (23) ve İnanç Öktemay (44) yağmura yakalandı. Yoldaki su birikintisinden karşıya geçmek isteyen Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, suda elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Daha sonra yaşanan bu olaya ilişkin Gediz Elektrik tarafından yazılı bir açıklama yapıldı:
“İzmir'in Konak ilçesinde, kenti etkisi altına alan sağanak yağış sırasında İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz isimli vatandaşlarımızın elektrik akımına kapılarak vefat ettiklerini büyük bir üzüntüyle öğrendik.
Dün akşam saatlerinde yaşanan acı kayıpların soruşturması adli makamlarca yürütülürken; biz de ilgili mercilerin olayı ivedilikle aydınlatmasına yardımcı olmak adına her türlü desteği sunmayı sürdürüyoruz. Yapılan ilk incelemelerde bölgede şirketimize ait herhangi bir havai yatırımımızın bulunmadığını, haberlere de yansıyan mazgalların sorumluluğunun şirketimizde olmadığını önemle belirtmek isteriz. Öte yandan, bölgeyle ilgili yatırımlarımıza ilişkin son 6 aydır herhangi bir şikâyet kaydı da bulunmamaktadır.
Araştırmaların devamında bilirkişi raporunu takiben olayın aydınlatılacağına olan inancımızı belirtirken, tüm desteğimizle, en şeffaf şekilde ilgili mercilerin yanında olduğumuzu vurgulamak isteriz.
Kaybından derin üzüntü duyduğumuz İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz’e Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz” ifadeleri kullanıldı. (İHA)
İzmir'de yaşanan feci ölümün ardından Gediz Elektrik açıklama yaptı
Gediz Elektrik: “Bölgeyle ilgili yatırımlarımıza ilişkin son 6 aydır herhangi bir şikâyet kaydı da bulunmamaktadır”.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'deki yangında evlerin yandığı bölge havadan görüntülendi

Bornova'daki yangın büyüdü, müdahale sürüyor

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

İzmir Menderes'te 5 mahalle tahliye ediliyor

İzmir'de minik Nazlı havuza düşüp hayatını kaybetti

İzmir'de belediye market açtı ürünler kapanın elinde kaldı

Bornova Yakaköy'de yangın sebebiyle tahliyeler başladı

Manisa'da bir kişi aracında ölü bulundu

Şehit albayın acı haberi İzmir'deki baba ocağına ulaştı

Solunum cihazına bağlı hayatı, alevler arasında sona erdi