İzmir’in Selçuk ilçesinde çıkan yangına havadan ve karadan müdahale devam ederken, alevlerin boyutu ise dron ile görüntülendi.
İzmir’in Selçuk ilçesi Pamucak mevkiinde saat 17.00 sıralarında çıkan yangına müdahale sürüyor. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin 4 uçak, 8 helikopter, 44 arazöz, 14 su ikmal aracı ve 5 dozerle müdahale ettiği yangının boyutu ise dron ile havadan görüntülendi. Bölgede etkili olan rüzgar yangının ilerlemesine sebep oluyor.
Vatandaşlar tahliye edildi
Yangın bölgesine yakın yerdeki bir otel ile otel çalışanlarının kaldığı lojman, güvenlik önlemleri kapsamında tahliye edildi. Vatandaşlar ve otel çalışanları eşyalarıyla birlikte konakladıkları yerin dışına çıkartıldı. AFAD ekipleri, vatandaşları araçlarla güvenli bölgeye sevk etti. (İHA)
İzmir Selçuk'taki yangın havadan görüntülendi
İzmir’in Selçuk ilçesinde çıkan yangına havadan ve karadan müdahale devam ederken, alevlerin boyutu ise dron ile görüntülendi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'deki yangında evlerin yandığı bölge havadan görüntülendi

İzmir’deki yangında 85 yazlık ev küle döndü

İzmir'de arazi kavgasında üç kardeş cinayete kurban gitti

İzmir'de direğe çarpan sürücü yaşamını yitirdi

İzmir Menderes'te 5 mahalle tahliye ediliyor

İzmir'in gözde yazlık merkezi hayalet kasabaya döndü

Manisa'da bir kişi aracında ölü bulundu

Manisa'da feci kaza: Baba ve 3 çocuğu hayatını kaybetti

Buca'daki orman yangını yerleşim yerine ulaştı, vatandaşlar alevlere hortumlarla direndi

İzmir Menderes'te orman yangını