Aydın'ın Söke ilçesinde, yoldan geçen düğün konvoyundan ateşlenen yorgun mermi, evde annesiyle birlikte oynayan bebeğin başına isabet etti. Hastaneye kaldırılan 11 aylık bebek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay, Çeltikçi Mahallesi Bayındır Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, evde annesiyle birlikte oynayan 11 aylık Pera Palabıyık'a, yoldan geçen bir düğün konvoyundan ateşlenen yorgun mermi isabet etti. Mermi, evlerinin tavanından sekerek Pera bebeği başından yaraladı. Kanlar içinde kalan bebek, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 11 aylık bebeğin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın yaşandığı saatlerde geçen konvoyun tespiti ve sorumluların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Çeltikçi Mahalle Muhtarı Murat Bahadır mahalle sakinlerine çağrıda bulunarak, "Değerli Çeltikçi Mahallesi sakinlerimiz. Bayındır Caddesi ve Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Selim Lisesi tarafında bir yorgun kurşun küçük bir çocuğumuza isabet etmiştir. Bugün saat 14.00 sıralarında bu civarda silah sesi ya da atan kişi ile ilgili bilgisi olan vatandaşlarımız varsa, emniyet mensuplarına ifade vermesini rica ederim" ifadelerini kullandı. (İHA)
Evdeyken başına yorgun mermi isabet eden bebek hayatını kaybetti
Evde annesiyle birlikte oynayan bebeğin başına isabet etti. Hastaneye kaldırılan 11 aylık bebek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de İkinci El Pazarı'ndan herkes istediğini bulabiliyor
İzmir'de pazarda kaybolan 15 yaşındaki çocuktan 22 gündür haber alınamıyor
İzmir'de korkunç kaza, sürücü hayatını kaybetti
Kütahya'da pancar hasadı başladı
İzmir ve Manisa ve Balıkesir'de korkutan deprem
İzmir'de uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti
Sağanak İzmir Bergama’yı vurdu, sokaklar göle döndü
Manisa'da araç bağa devrildi can kaybı var
Sokak ortasında silahla başından vurulmuş halde bulundu
Cumhuriyet Devrimi


