İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın Karşıyaka Belediye Başkanlığı görevinden bu yana korumalığını yapan Haydar İnanır, dün gece silahla intihar etti.
Eşinin de evde olduğu anda başına dayadığı silahla hayatına son veren Haydar İnanır'ın intiharı ile ilgili soruşturma başlatıldı.
İzmir Büyükşehir'den açıklama
İzmir Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çalışma arkadaşımız Haydar İnanır'ı çok genç yaşında, beklenmedik bir şekilde kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Cenazesi bugün ikindi vakti Örnekköy Cemevi'nden kaldırılacaktır. İzmir Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak sevgili arkadaşımız Haydar'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine, dostlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz" denildi.(İHA)
Başkan Tugay'ın koruması Haydar İnanır hayatına son verdi
Cemil Tugay'ın Karşıyaka Belediye Başkanlığı görevinden bu yana korumalığını yapan Haydar İnanır, dün gece silahla intihar etti.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'in sevilen doktoru trafik kazasında hayatını kaybetti

İzmir'de silahlı kavga

Manisa'da husumetli olduğu oğlunu vurarak hayatına son verdi

İzmir'de feci kaza: 1 can kaybı, 5 yaralı

Manisa'da baba oğul kavgası can aldı

İzmir’de fabrikada patlama: 1 can kaybı 4 ağır yaralı

Manisa’yı üzen ölüm! Kızının doğum gününde vefat etti

İzmir'e sis değil çöl tozu bulutu çöktü

İzmir'in kalbinde bayram sessizliği

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin acı günü