Manisa’nın Kula ilçesi Belediyesi’nde 27 Haziran tarihinde yaşanan arbede olayı ile ilgili tutuklanan Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez’in şoförü Mustafa Onur Aksoy ve koruması Rıza Gidiş, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Kula Belediyesi’nde 27 Haziran tarihinde taş alan bir firma ile yaşanan arbede olayı ile ilgili Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, şoför Mustafa Onur Aksoy ve koruma Rıza Gidiş tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Soruşturma kapsamında Belediye Başkanı Hikmet Dönmez 29 Temmuz Pazartesi günü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış, koruma ve şoförün ise tutukluluk hali devam ediyordu. Yürütülen soruşturma kapsamında şoför Mustafa Onur Aksoy ve koruma Rıza Gidiş de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Yaşanan arbede olayı ile ilgili her iki taraftan da tutukluluk hali devam eden kimse kalmadı.
Öte yandan Başkan Dönmez’in ardından şoför Mustafa Onur Aksoy ve koruma Rıza Gidiş’in de serbest bırakılması, Kula’da büyük sevince yol açtı. Tahliye kararının verilmesinin ardından Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, Aksoy ve Gidiş’in aileleri ile sevenleri, Salihli Cezaevi önünde tahliye olan gençleri karşıladı. (İHA)
Başkan Dönmez’in ardından şoförü ve koruması da serbest bırakıldı
Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez’in şoförü Mustafa Onur Aksoy ve koruması Rıza Gidiş, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de arazi kavgasında üç kardeş cinayete kurban gitti

Eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin hayatını kaybetti

İzmir'de alevlere bir kahraman şehit daha verildi

Buca'daki orman yangını yerleşim yerine ulaştı, vatandaşlar alevlere hortumlarla direndi

Uşak'ta baba ve kızı hayatını kaybetti

Ödemiş yangınında ikinci acı haber: 1 orman işçisi hayatını kaybetti

Ödemiş yangınında 81 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Muğla'da baba oğul kavgası ölümle sonuçlandı

Manisa'daki yangın Uşak'a doğru ilerliyor

Aydın-İzmir Otoyolu trafiğe kapatıldı