Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında Bodrumspor’a deplasmanda 2-0 yenilen Altay’da kötü gidişat devam ediyor. Üst üste alınan başarısız sonuçlardan sonra geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Sinan Kaloğlu ile yollarını ayıran siyah-beyazlı camia, takımın başına kulüpte görev yapan Sportif Direktör Tuna Üzümcü’yü getirdi. İlk karşılaşmasına zorlu Bodrumspor deplasmanında çıkan Üzümcü de takıma çare olamadı ve Altay'ın galibiyet hasreti 7 maça çıktı. Böylece İzmir temsilcisi, son galibiyeti olan Boluspor karşılaşmasından bu yana ligde 86 gündür maç kazanamıyor.
Öte yandan Yeni Malatyaspor'un ligden çekilmesinin ardından 25. haftayı maç yapmadan tamamlayacak olan siyah-beyazlılar, arka arkaya zorlu Eyüpspor ve Çaykur Rizespor deplasmanlarına çıkacak.
Altay, 86 gündür galibiyete hasret
Spor Toto 1. Lig’de son galibiyetini Aralık 2022’de 5-1’lik skorla Boluspor karşısında alan Altay, 86 gündür maç kazanamıyor.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti
Şarampole düşen traktörünün altında hayatını kaybetti
Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu
Çeşme ve Urla’da metrekare fiyatları 200 Bin TL’yi aşarak rekor kırdı
Manisa'da attan düşen kadından acı haber
4 yaşındaki kayıp çocuk sulama havuzunda ölü bulundu
CHP’nin Kapatılması ve Yeniden Açılmasının Hikayesi
CHP içi çatışmalar daha önce mahkemelik oldu mu?
CHP Mallarına El Konulması Meselesi
İZSİAD Üyeleri EÇEV'in bağış şampiyonu oldu





